Ik wil een woning verhuren

Over Huurzeker

Huurzeker zorgt voor een zorgeloze verhuur van uw woning. Wij bieden u samen met ons uitgebreide netwerk aan makelaars, een financiële zekerheid en nemen het financiële en het technische beheer geheel uit handen.

Ik wil een woning verhuren

Onze werkwijze

Heeft u een woning die u graag wilt verhuren? Wij vinden een aangesloten Huurzeker makelaar bij u in de buurt. De makelaar is de verbindende factor tussen u als particulier en Huurzeker. Na de bezichtiging met de makelaar beslist hij of uw woning aan de voorwaarden van Huurzeker voldoet. Vervolgens bepaalt u samen met de makelaar de huurprijs. Binnen drie werkdagen weet u of wij de woning van u huren.

Meer informatie
Image
Huurzeker

Waarom verhuren via Huurzeker?

Huurzeker zorgt voor financiële zekerheid voor een lange periode. Wij bieden uw woning aan in ons uitgebreide netwerk en zorgen voor een nette bewoning. Op deze manier hoeft u niet zelf op zoek naar huurders.

Daarnaast nemen wij het financiële en technische beheer geheel uit handen. Zo heeft u nergens omkijken naar en kunt u zorgeloos verhuren.

Lees verder

Contact opnemen

Heeft u vragen of wilt u een woning verhuren? Vul dan onderstaand formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.