Image

Uw zekerheden

Uw woning verhuren via Huurzeker biedt u de zekerheid om zorgeloos en met een hoog rendement te verhuren.

1. Huurinkomsten verzekerd

Met Huurzeker als huurder bent u verzekerd van de maandelijkse huurinkomsten. Doordat wij de woning zelf van u huren, kunnen wij te allen tijde op de afgesproken datum de huurinkomsten aan u voldoen. Ook op het moment dat de woning niet wordt bewoond. Op deze manier dekken wij volledig het leegstandsrisico in.

 

Image
Image

2. Zorgeloos verhuren

In samenwerking met uw makelaar regelen wij het volledige financiƫle en technische beheer van uw woning. Wij zorgen voor periodieke controles, schoonmaak en wordt het klein onderhoud professioneel uitgevoerd. U heeft nergens omkijken naar.

3. Via uw eigen makelaar

Tijdens de huurperiode verloopt al het contact via uw plaatselijke makelaar. Hierdoor kunt u altijd snel en eenvoudig schakelen. Met ons uitgebreide netwerk van professionele makelaars in heel Nederland is er altijd een makelaar bij u in de buurt. De service van een makelaar, de zekerheid van Huurzeker.

Image

Onze werkwijze

Heeft u een woning die u graag wilt verhuren? Wij vinden een aangesloten Huurzeker makelaar bij u in de buurt. De makelaar is de verbindende factor tussen u als particulier en Huurzeker. Na de bezichtiging met de makelaar beslist hij of uw woning aan de voorwaarden van Huurzeker voldoet. Vervolgens bepaalt u samen met de makelaar de huurprijs. Binnen drie werkdagen weet u of wij de woning van u huren.

Uw woning verhuren? Vind een aangesloten makelaar bij u in de buurt.

Onze partners zijn verspreid over heel Nederland. Vul in onderstaande balk uw postcode in en wij zoeken de dichtstbijzijnde Huurzeker makelaar bij u in de buurt.

  • Toussaint + van Wijk

    Toussaint + van Wijk Woning en Bedrijfsmakelaardij

    Jan Campertlaan 8, 3201 AX, Spijkenisse