Huurzeker

Veelgestelde vragen

Heeft u vragen of zijn er dingen niet duidelijk? Bekijk onderstaande antwoorden op de meest voorkomende vragen.

 • Wie is Huurzeker?

  Huurzeker huurt uw woning die u via de plaatselijke makelaar in de verhuur zet. Op deze manier bieden wij u het persoonlijke advies en contact van de makelaar én de financiële zekerheid voor uw woning. Middels ons grote netwerk regelen wij nette bewoning voor expats, opgeleid personeel of young professionals. Daarnaast nemen wij het financiële en het technische beheer van de woning geheel uit handen.

  Sluiten
 • Voor wie is Huurzeker bedoeld?

  Huurzeker is voor zowel particulieren als beleggers die hun woning zorgeloos willen verhuren.

  Sluiten
 • Waarom gaat het verhuren van mijn woning via de makelaar?

  Wij werken samen met een uitgebreid netwerk van professionele makelaars in heel Nederland. Hierdoor gaat het verhuren van uw woning volledig via de plaatselijke makelaar. U maakt gebruik van het persoonlijke advies en contact van de makelaar en de financiële zekerheid van Huurzeker.

  Sluiten
 • Van wie ontvang ik de maandelijkse huur?

  Het huurcontract wordt samen met uw makelaar opgesteld, maar u sluit het huurcontract af met Huurzeker. De huur ontvangt u maandelijks op de afgesproken datum op uw rekening via Huurzeker.

  Sluiten
 • Hoe berekenen jullie de maandelijkse huurprijs?

  De huurprijs wordt vastgesteld samen met uw plaatselijke makelaar op basis van de verhuurwensen en de specifieke woningeigenschappen. Denk hierbij aan de grootte van de woning, de ligging, het aantal kamers, de looptijd van het contract, de opzegtermijn, de borg, etcetera. Al deze facetten worden meegenomen bij het bepalen van uw gegarandeerde huurprijs.

  Sluiten
 • Wanneer ontvang ik de huur op mijn rekening?

  Uw eerste maand huur plus de borg ontvangt u van Huurzeker zodra de huurperiode ingaat en de sleuteloverdracht heeft plaatsgevonden met de makelaar. Vervolgens ontvangt u gegarandeerd de maandelijkse huur op de overeengekomen datum.

  Sluiten
 • Wie regelt het onderhoud van mijn woning?

  Huurzeker ontzorgt u zoveel mogelijk. Dat betekent dat wij klein onderhoud voor onze rekening nemen. Voor grotere reparaties of vervangingen nemen wij contact met u op.

  Sluiten

Contact opnemen

Staat uw vraag er niet tussen? Vul dan onderstaand formulier in. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.