Image

Onze werkwijze

Via Huurzeker bent u snel en voor de gehele huurperiode verzekerd van uw maandelijkse huurinkomsten. Daarnaast zorgen wij in samenwerking met uw plaatselijke makelaar voor het financiële en het technische beheer.

Stap 1: Vind een aangesloten makelaar

Heeft u een woning die u graag wilt verhuren? Vind eerst een aangesloten Huurzeker makelaar bij u in de buurt. De makelaar is namelijk de verbindende factor tussen u als particulier en Huurzeker. Na de bezichtiging met de makelaar beslist hij of uw woning aan de voorwaarden van Huurzeker voldoet. Vervolgens bepaalt u samen met de makelaar de huurprijs. Binnen drie werkdagen weet u of wij de woning van u huren.

Image
Image

Stap 2: Het huurcontract

Nadat wij akkoord zijn gegaan ontvangt u van uw makelaar de huurovereenkomst. Huurzeker huurt uw woning, wat betekent dat in de huurovereenkomst de gemaakte afspraken tussen u en Huurzeker worden vastgelegd. Huurzeker garandeert te allen tijde de betaling van de huur en de borg op de afgesproken datum. De eerste betaling wordt voor de ingangsdatum van de huurovereenkomst en de sleuteloverdracht op uw rekening overgemaakt. Huurzeker hanteert een borg van één maand.

Stap 3: De sleuteloverdracht

Wanneer beide partijen de huurovereenkomst hebben getekend en u de eerste betaling op uw rekening heeft ontvangen, verkrijgen wij de sleutel van uw makelaar. Daarna rest alleen nog een definitieve voorinspectie van de woning tijdens de sleuteloverdracht. Tot slot ontvangt u een inspectierapport met de foto’s van de huidige situatie van uw woning.

Image
Image

Stap 4: Het beheer

Na de sleuteloverdracht zorgen wij voor nette bewoning voor expats, opgeleid personeel of young professionals. Daarnaast nemen wij in samenwerking met uw makelaar het financiële en technische beheer van uw woning uit handen. Vanuit ons Service Center zorgen we voor periodieke controles, schoonmaak en wordt het klein onderhoud professioneel uitgevoerd.

Uw woning verhuren? Vind een aangesloten makelaar bij u in de buurt.

Onze partners zijn verspreid over heel Nederland. Vul in onderstaande balk uw postcode in en wij zoeken de dichtstbijzijnde Huurzeker makelaar bij u in de buurt.

  • Toussaint + van Wijk

    Toussaint + van Wijk Woning en Bedrijfsmakelaardij

    Jan Campertlaan 8, 3201 AX, Spijkenisse